Göteborgsvarvet Expo 2016

Vad hände på mässan förra gången

Vad hände på mässan förra gången

2016 arrangerades för första gången Göteborgsvarvet Expo på Svenska Mässan i Göteborg. Göteborgsvarvet Expo pågick i fyra dagar 19-22 maj och sport- och hälsomässan satte sitt namn på kartan. Här fanns något för hela familjen med ett brett utbud av de senaste trenderna, produkterna och aktiviteterna inom sport, träning och hälsa. Mässan samlade närmre 100-tal utställare av sportswear, outdoorwear, träningsprodukter, kost/energi, rehab, massage, resor, teknik, mm. Det fanns även ett gediget scenprogram med 30 kända talare och profiler, som gav sin syn på hälsa och träning.

Toughest Hinderbana

Toughest byggde upp en 140 kvadratmeter stor hinderbana inne på Expot. Hinderbanan var en av de största aktiviteterna för besökarna på mässgolvet. Där fanns möjligheter för både vuxna och barn att prova på, tävla och utmana sina gränser. 2017 är det dags igen!

Träning med SATS

I samband med mässan bestämde SATS sig för att gå in större än någonsin med en 150 kvm stor aktivitetsyta. SATS körde online training och träningspass live på mässgolvet. Alla besökare, vuxna som barn, fick möjlighet att delta i en rad olika träningspass.

Skattjakten – äventyret för alla barn

Många barn deltog i premiären av Skattjakten på mässgolvet. Uppgiften var att hitta de 10 montrarna där hemliga märken var placerade, när alla skatter var hittade deltog de i utlottningen av fina priser från utställarna.

Kostnadsfritt scenprogram

Expot har ett gediget scenprogram med flera kända hälso- och sportprofiler på plats. 2016 fyllde bland annat Musse och Clara Henry åskådarplatserna.

Massage

Kroppsterapeuterna fanns på plats och erbjöd Expots besökare massage till förmånligt pris. Massage med fokus på träningsrehab/skador, men också Zonterapi, akupressur och rosenmetoden.