UTSTÄLLAR-INFORMATION

Utställarservice Online

Utställarservice Online (USO) är tjänsten som hjälper er med planeringen inför ert mässdeltagande. Du får en personlig kod som du sedan använder för att logga in i tjänsten. Ju tidigare du som utställare lägger in information om din monter och dina produkter, laddar upp logotyper och bjuder in dina kunder till mässan, desto mer exponering hinner du få och sannolikheten för ett framgångsrikt mässdeltagande ökar. Utställarservice Online hjälper dig bland annat med att publicera material som visas på mässans hemsida, anmälningar till utställararrangemang, monterservice och att komma ihåg viktiga deadlines.

Besök Utställarservice Online

ANVÄNDER DU EGEN MONTERBYGGARE?

Då kan dem också få all hjälp som behövs via vår tjänst Monterservice.

CATERING TILL ER MONTER

Höj kvalitén på ditt kundmöte genom att bjuda på något riktigt gott i din monter. Läs mer om montercatering.

 

Biljetter

Som utställare får ni 10 fribiljetter till mässan per 10 000 kronor på er monterorder. Hämta er värdekod i Utställarservice Online och klicka sedan på biljettlänken nedan.Bildresultat för biljetter png

Mat och boende

HOTELL

Gothia Towers & Upper House är mässans egna hotell med gångavstånd till allt du behöver för en lyckad vistelse i Göteborg.

RESTAURANGER

Gothia Towers har fem restauranger som dygnet runt kan erbjuda olika koncept. Med utsikt åt alla väderstreck kan du till exempel äta en modern middag på Heaven 23. På Ristoria får du uppleva det bästa från Italien och på Twentyfourseven finns någonting för alla under dygnets alla timmar.  Vill du äta en riktig gourmetmiddag är det Upper House du skall besöka och är du ute efter råvaror producerade i Göteborg hittar du dessa på West Coast.