Bli partner till Göteborgsvarvet Expo.

 Som partner ger ni järnet för att aktivera besökaren via ert varumärke och bli en del av helheten på Göteborgsvarvet Expo. Vi erbjuder en stor och passionerad målgrupp på deras hemmaplan, en aktiv miljö där möjligheterna till fantastiska möten är många. Låt oss ta täten i samarbetet där vi skräddarsyr ett partnerskap med era mål i fokus.

Oss får ni alltid på köpet. Nu kör vi!

50 000 UNIKA BESÖKARE

FÄRDIGA KONCEPT ELLER SKRÄDDARSYDDA PAKET

Vi är med er hela vägen

ScrollDownArrow
ScrollDownArrow

Klara, färdiga, möte!

Ert företags hälsoprofil är viktigare än någonsin. Framgång handlar om livsstil när kunder, konsumenter och medarbetare i allt högre grad letar efter aktiva och hälsosamma värden att få identifiera sig med. Vilka är era värden och hur ger ni dom liv?

På Göteborgsvarvet Expo skapas en unik atmosfär där allt handlar om passionen för den aktiva livsstilen. För att ge er en del av allt detta har vi tagit fram ett konferenspaket. Den 17-19 maj kan ni träffas hos oss för att hitta nya värden att addera till er profil. Ni gör det genom att samlas på en plats som bara kan uppstå där 50 000 människor möts i den andra andningen.

Vi levererar ett komplett upplägg med bland annat löparlunch, fikabuffé, presentation på vår hemsida och biljetter till Göteborgsvarvets VIP-läktare. Alla deltagare får såklart även Göteborgsvarvets vardagsmedalj, vattenflaskan. Vi står också beredda att leverera föreläsare, inspiratörer och experter inom träning och hälsa.

Nu kan ni ta över vår skyltverkstad.

På Göteborgsvarvet Expo finns enligt tradition vår hemtrevliga skyltverkstad. 2017 blev stationen en riktig favorit. Idén är enkel, det handlar om att erbjuda deltagare och publik chansen att göra sina egna publikskyltar.

Genom åren har vi fått se alla möjliga varianter av kreativa skyltar, sämre Göteborgsvitsar och fina budskap. Tillsammans fyller dem en viktig funktion för stämningen i Göteborgsvarvets publikhav. Vi vet också att skyltarna är bra på att generera bilder i sociala medier.

Nu vill vi ge en aktivitetspartner chansen att stå som avsändare för vår skyltverkstad. Den största vinsten är ett interaktivt möte med en passionerad målgrupp och de exponeringsmöjligheter som stationen ger på plats. Ni får en väg in i ett stort företagsnätverk och som bonus får ni massor av innehåll att arbeta med samt en aktiv samarbetspartner.

Ert uppdrag blir att klä in stationen i ert varumärke samt bemanna stationen under mässdagarna den 17-19 maj. Ni är varmt välkomna att delta i både det kreativa och praktiska arbetet med stationen för att skräddarsy den efter era önskemål.