ARENAEXPONERING OCH PARTNERS

MAXA MÄSSAN MED VÅRA LÖSNINGAR FÖR ARENAEXPONERING OCH AKTIVITETER.
2020 VILL VI ATT NI SLÅR ALLA REKORD.

Med världens största halvmaraton i ryggen har vi lyckats skapa en unik mötesplats. Vi är också riktigt vassa när det kommer till samarbeten och exponering. Vi är engagerade, brinner för det vi gör och skräddarsyr lösningar som får ert varumärke att lysa. Vi ger er en genväg till en aktiv och passionerad målgrupp.

Vi hoppas kunna inspirera er till att låta oss och mässans besökare uppleva er på riktigt.  Vi vill att ni berättar er historia, att ni avslöjar era hemligheter och talar om för oss varför ni är så bra som ni är.

På Göteborgsvarvet Expo finns alla möjligheter. Gör en aktivitet, bjud på kalas, ta hit era ambassadörer, inspirera med era budskap eller ta över vår scen. Om ni vill är vi gärna med er i processen.

Nedan presenteras en del av de lösningar vi arbetar med.

TRADITIONELL ARENAEXPONERING

Basen i vårt erbjudande är den traditionella arenaexponeringen där ni blir en del av vår venue dressing. Vi arbetar både med digitala och analoga lösningar i alla former och storlekar. Säg till så får ni vår katalog med möjligheter och specifikationer.

FISKHANDLARENS AUKTION

VÄLKOMMEN TILL GÖTEBORG! Självklart har vi vår egen pensionerade fiskhandlare på plats. Hans välgörenhetsauktion är en idé som föddes ur en önskan om att göra någonting bättre för någon annan, samtidigt som vi ville skapa ett oväntat inslag på mässan som med full fart ramar in ett par av de föreställningar folk har om Göteborg. Det är också en reklampelare för de varumärken och produkter som representeras på auktionsbordet. Alla vinner!

ARENA EXPO

Vår aktivitetsarena på cirka 1000 kvadratmeter står till ert förfogande. Ytan delas upp i olika zoner för att göra det möjligt att arrangera tävlingar, träningspass, modevisningar, produktlanseringar eller vad som än står på er önskelista.

STORA SCENEN

På mässans stora scen finns det plats för inspirerande föreläsningar, workshops, filmvisningar och debatter.

VARVETDEALS

Den digitala löparpåsen når över 80 000 personer. Här når ni under valfri kampanjperiod samtliga 80 000 deltagare i Varvetveckan med exklusiva erbjudanden. Varvetdeals ligger aktivt året runt via Göteborgsvarvets användarsystem.

VARVETVÄGGEN

På varvetväggen finns titlarna till 65 000 unika berättelser. Det är en hyllning till alla dem som vågar ställa sig på startlinjen i världens största halvmaraton. Den 11 meter långa väggen har funnits med oss sedan premiären 2018 och rymmer namnen på samtliga deltagare i Göteborgsvarvet. Nu kan ni ta över väggen och hylla löparna tillsammans med oss.

HUVUDENTRÈN

Vi har möjlighet att erbjuda ett fåtal exklusiva platser för aktiviteter och exponering vid entrén. Ta chansen att träffa besökarna först av alla.