MAXA MÄSSAN MED VÅRA LÖSNINGAR FÖR ARENAEXPONERING OCH AKTIVITETER.
2019 VILL VI ATT NI SLÅR ALLA REKORD.

Med världens största halvmaraton i ryggen har vi lyckats skapa en unik mötesplats. Vi är också riktigt vassa när det kommer till samarbetspartners och exponering. Vi är engagerade, brinner för det vi gör och skräddarsyr lösningar som får ert varumärke att lysa. Vi ger er en genväg till en aktiv och passionerad målgrupp.

Vi hoppas kunna inspirera er till att låta oss och mässans alla besökare uppleva er på riktigt.  Vi vill att ni berättar er historia, att ni avslöjar era hemligheter och talar om för oss varför ni är vårt förstaval.

På Göteborgsvarvet Expo finns alla möjligheter. Gör en aktivitet, bjud på kalas, ta hit era ambassadörer, inspirera med era budskap eller ta över vår scen. Om ni vill är vi gärna med er i processen.

Nedan presenteras en del av de lösningar vi arbetar med.

ARENA EXPO

En stor nyhet 2019 är att vi bygger upp en arena inne i mässhallen. En yta på cirka 300 kvadratmeter med scen och ljudsystem står till ert förfogande. Ytan hyrs ut per timme för att göra det möjligt att arrangera tävlingar, träningspass, modevisningar, produktlanseringar eller vad som än står på er önskelista.

MÄSSTIDNINGEN EXPO

I vår egen mässtidning kan besökarna fördjupa sig i allt som väntar dem inne på Göteborgsvarvet Expo. Här finns utställarlista, intervjuer, hallkarta, tips och inspiration. Det finns också utrymmen för hälsningar och annonser. 2018 delades över 25 000 exemplar av tidningen ut. Begränsat antal platser.

STORA SCENEN

På mässans stora scen finns det plats för både debatt och inspiration. Ett scenområde med plats för cirka 300 åskådare byggs upp mitt i mässhallen. Bjud in till en föreläsning och driv trafiken till er monter.

VARVETDEALS

Den digitala löparpåsen, som i grunden är en del av vårt hållbarhetsarbete, kommer i maj att skickas ut till över 80 000 personer. Här når  ni samtliga 80 000 deltagare i Varvetveckan med exklusiva hälsningar och erbjudanden. Varvetdeals skickas ut via startbeviset och kommuniceras visuellt i cirka en månad. Begränsat antal platser. Tips – Säkra er plats nu!

VARVETVÄGGEN

På varvetväggen finns titlarna till 65 000 unika berättelser. Det är en hyllning till alla dem som vågar ställa sig på startlinjen i världens största halvmaraton. Den 11 meter långa väggen hade premiär 2018 och rymde namnen på samtliga deltagare i Göteborgsvarvet. Nu kan ni ta över väggen och hylla löparna tillsammans med oss.

HUVUDENTRÈN

Med vår nya hallplan leder vi all trafik genom en enda entré på Svenska Mässan. Det blir alltså ännu mer energi vid Korsvägen. Vi har möjlighet att erbjuda ett fåtal exklusiva platser för aktiviteter och exponering vid entrén. Ta chansen att träffa besökarna först av alla.