NUMMERLAPPEN

HÄMTA DIN NUMMERLAPP PÅ GÖTEBORGSVARVET EXPO

Deltagare i Göteborgsvarvet, Cityvarvet, Yoga Run och Lilla Varvet hämtar sina nummerlappar på mässan. Deltagare i Lilla Varvet kan även hämta sina nummerlappar vid Kundservice i startområdet under tävlingsdagen. Nummerlappsutdelningen har samma öppettider som mässan.

NYHET 2019 – LIVEPRINT

Som ett led i vår hållbara satsning är vi stolta att kunna presentera liveprint i vår nummerlappsutdelning från och med 2019. Din nummerlapp kommer att produceras på plats, se till att ha den QR-kod du hittar på startbeviset redo.

HA DITT STARTBEVIS REDO

Du kvitterar ut din nummerlapp genom att scanna QR-koden som finns på ditt startbevis. Startbeviset hittar du på Mina sidor via Göteborgsvarvets hemsida. Där hittar du också alla tips du behöver i dina förberedelser inför loppet. Ha gärna ditt startbevis redo när du kommer till mässan.

RÄKNA MED EXTRA HÅRT TRYCK UNDER FÖRMIDDAGEN DEN 18 MAJ

Om du har möjlighet, hämta gärna din nummerlapp redan på torsdagen eller fredagen.

ÅK KOLLEKTIVT TILL START

Som en annan del vår hållbarhetssatsning bjuder Göteborgsvarvet alla deltagare på gratis kollektivtrafik den 16-18 maj. Med nummerlappen eller startbeviset som färdbevis åker du gratis i Göteborgs och Mölndals kommun, samt på pendeltågen till och från Ale, Alingsås och Kungsbacka. Tänk på att vara ute i god tid då det är mycket folk i rörelse under Varvetveckan.

Under tävlingsdagen den 18 maj är linjetrafiken mellan Korsvägen vid Svenska Mässan och startområdet i Slottsskogen förstärkt. Dessutom sätter vi in vår egen skytteltrafik där 30 bussar kör deltagare mellan Göteborgsvarvet Expo och startområdet.