AKTIVITETER

 

 

INSPIRATIONSFÖRELÄSNING MED SANNA KALLUR OCH CHARLOTTE KALLA

FREDAG 18 MAJ KLOCKAN 12.00
Göteborgsvarvets huvudpartner ÅF bjuder in till inspirationsintervju på Göteborgsvarvet Expo. Deras ambassadörer berättar om drivkrafterna som tagit dem till både världsrekord och OS-guld. De delar också med sig av sina bästa tips kring hur man laddar inför ett viktigt lopp. Sanna Kallur berättar om den pågående resan från elitidrottare till motionär.

THE OCR GYM CHALLENGE

Utmana dig själv och sekunderna. The OCR Gym kommer till Göteborgsvarvet Expo och låter dig uppleva en minivariant av deras värld inom OCR. Hur många varv i hinderbanan klarar du? Fina priser lottas ut till alla som deltar.

VARVETVÄGGEN

#TAKECHARGEGBG

Som en hyllning till alla dem som vågar ställa sig på startlinjen i världens största halvmaraton har vi tillsammans med adidas tagit fram en specialdesignad vägg med alla löparnas namn. Ta en riktigt laddad bild och var med i vår tävling på Instagram, där du kan vinna ett par riktigt grymma SolarBoost från adidas senaste löparkollektion.

GÖTEBORGSVARVET 1980-2018

Nu när du snart är en del av Göteborgsvarvets historia vill vi såklart också att du ska få uppleva den. Välkomna till vår utställning på Göteborgsvarvet Expo.

Vi letar såklart alltid efter nytt material till vår nostalgiska samling. Hör av dig om du har sparade grejer eller en historia du vill dela med dig av.

MÖT EXPERTERNA

I experthörnan har vi samlat alla löparexperna på samma ställe. Vi presenterar stolt en tung laguppställning med riktigt vassa meriter. Löparcoacher, sjukgymnaster, personliga tränare, allåringar, friidrottsprofiler och hälsocoacher ger dig tips och råd om hur du kan träna både bättre och smartare.  Läs in dig på experterna och förbered dina frågor.

 

Tips! Om du missar någon av experterna kan du skicka in dina frågor till Göteborgsvarvet Expo via Facebook.

 

RISTORIA

LÖPARMIDDAG
Fredag 18 maj serverar Ristoria sin löparmeny, speciellt framtagen för Göteborgsvarvet.

 

AFTER RUN
Varva ner efter loppet med god mat, härligt mingel och grym DJ. Ingen anmälan krävs. After Run på Ristoria drar igång efter loppet den 19 maj klockan 20.00.